About Us

ABOUT US

 

 

Welkom,

 

Ik ben Ines Verheyen, 26 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en
make-up artieste
te Beerzel.

Omdat de keuze voor schoonheid en make-up gebaseerd is op een wederzijdse vertrouwensrelatie zal ik mij eerst even kort voorstellen.

 

Al van jongs af aan was ik graag creatief bezig. Deze voorliefde voor creativiteit bracht mij er toe te kiezen voor de studies van schoonheidsspecialiste. Mijn middelbare studie schoonheidsverzorging in Herentals was dan ook nog maar het begin van mijn verhaal. Ik koos er immers voor om, buiten de traditionele schoonheidstechnieken, me verder te specialiseren.

 

Mijn interesse voor make-up leidde tot de keuze voor een extra specialisatiejaar aan het Sint-jozefinstituut in Kessel-Lo. Hier volgde ik de opleiding tot allround make-up artieste.
Nadien kreeg ik de kans om bij Make-up Designory in Gent de opleiding beauty essentials pro 1 te volgen.
Tijdens deze opleidingen heb ik ook meegewerkt aan verschillende stages, photoshoots en kortfilms.
Dankzij deze ervaringen kan ik terugvallen op een brede kennis wat betreft schoonheidsverzorging en make-up.

 

Na me te verdiepen in de make-up wereld, heb ik ook een extra opleiding gespecialiseerde pedicure gevolgd te Encora in Berchem. Zo kan ik niet alleen een relaxerende, maar ook een gespecialiseerde  voetverzorging aanbieden.

Met mijn ervaring en kennis sta ik nu klaar om u in de watten te leggen en bij te staan met professioneel advies. Ik werk enkel op afspraak zodat ik voor elke klant voldoende tijd heb om hen tevreden te stellen in een ontspannen sfeer.

 

 

Maak dus tijdig uw afspraak en hopelijk tot binnenkort !

Copyright © 2020 - Make-up & beauty